Aktuelt

Nyheder

Rådgivningsudvalget: Dagsorden til mødet d. 30. november

- Institut for Ecoscience

Dagsorden til mødet d. 30. november er nu tilgængeligt.
Du kan finde den her: Møder (au.dk)

Biologistuderende starter virksomhed for bæredygtigt hønsefoder

- Institut for Biologi

Et kursus i bioentrepreneurship blev grundlaget for et nyt liv som iværksættere for to biologistuderende fra Aarhus. Med to økonomiske saltvandsindsprøjtninger er de nu et stort skridt tættere på at skabe en succesfuld selvstændig virksomhed inden for bæredygtigt hønsefoder.

Jens-Christian Svenning as ‘Highly Cited Researcher’ 2021

- Biochange

For the second time in a row, BIOCHANGE’s prof. Jens-Christian Svenning has been awarded the certificate “highly cited researcher” by Clarivate™. The highly anticipated annual list identifies researchers who demonstrated significant influence in their chosen field or fields through the publication…

Næsten 10.000 ton NOx kan spares på national skibstrafik

- DCE - Nationalt Center for Miljø og Energi

Eftermonteret emissionsteknologi på skibsmotorer kan give helbredbesparelser på milliarder af kroner, viser beregninger på baggrund af danske forsøg.

Adjunkt Elizabeth le Roux modtager bevilling

- Institut for Biologi

Adjunkt Elizabeth le Roux modtager kr 2.879.548 inden for Inge Lehmann-programmet fra Danmarks Frie Forskningsfond. Pengene skal gå til et projekt, der omhandler rewilding.

Bogudgivelse: Østers - en natur- og kulturhistorie

- Institut for Biologi

Østers. Interessen for østers er støt stigende, og naturvejledere melder om udsolgte østersture i Vadehavet og Limfjorden. Men udover at det er en spise, som mange sætter pris på, hvorfor er det lille dyr egentlig så fascinerende? Det kan du finde et bud på i en ny bog om østers skrevet af blandt…

Institutledelsesmøde: Referat fra mødet d. 27. oktober

- Institut for Ecoscience

Så er referatet fra mødet d. 27. oktober tilgængeligt.
Du kan finde det her: Møder i 2021 (au.dk)

Udkast til NOVANA-rapporter for 2020

- DCE - Nationalt Center for Miljø og Energi

NOVANA-rapporterne for 2020 blev tirsdag den 9. november i udkast fremlagt for en række interessenter, og de foreløbige rapporter bliver oversendt til Miljøstyrelsen.

Find flere nyheder