Aktuelt

Nyheder

Ny artikel om ammoniak

- Medarbejdere

Improved modelling of atmospheric ammonia over Denmark using the coupled modelling system DAMOS

Workshop om ren luft i Qatar

- Institut for Miljøvidenskab

Ole Hertel har deltaget i Workshop om ren luft i Qatar

Anskudte bramgæs fundet i større antal

- DCE - Nationalt Center for Miljø og Energi

Næsten hver syvende voksne bramgås har hagl i kroppen. Det viser røntgenundersøgelser af bramgæs fanget i Vestjylland, som er foretaget i regi af DCE – Nationalt Center for Miljø og Energi ved Aarhus Universitet.

Ny direktør for DCE

- Medarbejdere

Hanne Bach er ansat som direktør for DCE med tiltrædelse 1. august 2012

Marsvin optælles i de indre danske farvande i juli

- DCE - Nationalt Center for Miljø og Energi

DCE er i disse dage i gang med en større optælling af marsvinebestanden i Kattegat, Bælthavet, Øresund og den vestlige Østersø.

Marsvin tager natmaden på Læsø Trindel

- Medarbejdere

DCE's nyhedsbrev - Nyt fra DCE - er igen på nettet med historier om natmadsspisende marsvin, forskning for millioner i Arktis og om et flot og unikt katalog over arktiske forsknings- og feltstationer.

En styrket indsats i 2012 for fremme af miljøløsninger til en grøn omstilling / Programme for Eco-innovation - Danish priorities in 2012

- Institut for Miljøvidenskab

Miljøminister Ida Auken har med opbakning fra alle Folketingets partier fastlagt rammerne for regeringens miljøteknologiske indsats i 2012: MUDP – miljøløsninger til en grøn omstilling.

Arktisk forskning og overvågning for en halv milliard kroner

- DCE - Nationalt Center for Miljø og Energi

Det arktiske forsknings- og overvågningsprogram Greenland Ecosystem Monitoring (GEM), der koordineres af Aarhus Universitet, enten samarbejder med eller er formelt involveret i projekter og initiativer i Arktis for en halv milliard kroner frem til 2016. DCE offentliggør GEM's arbejdsprogram.

45 arktiske forsknings- og feltstationer i unikt katalog

- DCE - Nationalt Center for Miljø og Energi

Et stejlt stigende behov for at forske i Arktis afspejler sig umiddelbart i et hurtigt voksende antal forsknings- og feltstationer på den nordlige halvkugle. DCE udgiver katalog over 45 forsknings- og feltstationer.

Forsk2020-kataloget er offentliggjort

- Medarbejdere

Styrelsen for Forskning og Innovation har offentliggjort FORSK2020-kataloget der tegner den officielle danske forskningsstrategi for strategisk forskning frem mod 2020.

 

Find flere nyheder