Aktuelt

Nyheder

Jens-Christian Svenning as ‘Highly Cited Researcher’ 2021

- Biochange

For the second time in a row, BIOCHANGE’s prof. Jens-Christian Svenning has been awarded the certificate “highly cited researcher” by Clarivate™. The highly anticipated annual list identifies researchers who demonstrated significant influence in their chosen field or fields through the publication…

Næsten 10.000 ton NOx kan spares på national skibstrafik

- DCE - Nationalt Center for Miljø og Energi

Eftermonteret emissionsteknologi på skibsmotorer kan give helbredbesparelser på milliarder af kroner, viser beregninger på baggrund af danske forsøg.

Adjunkt Elizabeth le Roux modtager bevilling

- Institut for Biologi

Adjunkt Elizabeth le Roux modtager kr 2.879.548 inden for Inge Lehmann-programmet fra Danmarks Frie Forskningsfond. Pengene skal gå til et projekt, der omhandler rewilding.

Bogudgivelse: Østers - en natur- og kulturhistorie

- Institut for Biologi

Østers. Interessen for østers er støt stigende, og naturvejledere melder om udsolgte østersture i Vadehavet og Limfjorden. Men udover at det er en spise, som mange sætter pris på, hvorfor er det lille dyr egentlig så fascinerende? Det kan du finde et bud på i en ny bog om østers skrevet af blandt…

Udkast til NOVANA-rapporter for 2020

- DCE - Nationalt Center for Miljø og Energi

NOVANA-rapporterne for 2020 blev tirsdag den 9. november i udkast fremlagt for en række interessenter, og de foreløbige rapporter bliver oversendt til Miljøstyrelsen.

Welcome to Sujita Pandey

- Institut for Miljøvidenskab

PhD Student at EMCIF from November 2021.

Welcome to Clara Tang

- Institut for Miljøvidenskab

Guest PhD Student at EMCIF from November 2021.

Find flere nyheder