Aktuelt

Nyheder

Opslag for EliteForsk 2014

- Institut for Miljøvidenskab

Opslaget for EliteForsk 2014 er nu ude, og arbejdet med at finde kandidater til de prestigefyldte priser og stipendier kan nu begynde.

Nyt fra DCE om første status for arktisk biodiversitet

- DCE - Nationalt Center for Miljø og Energi

Plus om forvaltningsplan for kortnæbbede gæs og DCE/AU's deltagelse i nyt nationalt testcenter for vandteknologi og klimatilpasning

31,5 mio. EUR i støttemidler fra Kommissionen til at få miljøløsninger på markedet

- Miljø, klima og energi

Europa-Kommissionen har iværksat en forslagsindkaldelse med et samlet budget på 31,5 mio. EUR til de 45 bedste projekter inden for økoinnovation. Virksomheder i hele Europa har indtil 5. september til at indlevere deres forslag til markedsføring af innovative miljøløsninger inden for de følgende 5…

120 abstracts til "Science for the Environment"

- DCE - Nationalt Center for Miljø og Energi

Bidragene dækker alle konferencens temaer. En femtedel er danske.

Status over biodiversiteten i Arktis for første gang

- DCE - Nationalt Center for Miljø og Energi

Over 250 førende forskere fra det meste af verden har gennem de seneste seks år bidraget med deres viden og ekspertise til den første statusrapport for den samlede biologiske mangfoldighed i Arktis og de ændringer, som den undergår i disse år.

Dyreliv ved Forskningsstation Zackenberg motiv for grønlandsk frimærke

- DCE - Nationalt Center for Miljø og Energi

Biolog Lars Holst Hansen, DCE- Nationalt Center for Miljø og Energi, Aarhus Universitet, får 11. juni 2013 fornøjelsen af at se et af sine mange fotos fra arbejdsopholdene på Forskningsstation Zackenberg i Nationalparken i det højarktiske Nordøstgrønland omsat til et frimærke.

Unik forvaltningsplan for kortnæbbede gæs træder i kraft i år

- DCE - Nationalt Center for Miljø og Energi

Svalbard-bestanden af kortnæbbet gås fortsætter med at vokse i antal. Fuglene volder især i Norge og i Danmark skade på landbrugets afgrøder og truer sårbare tundraplanter på ynglepladserne på Svalbard. Bestanden er firedoblet på 40 år til over 80.000 individer.

Alle AU-kreditkort bliver udskiftet / All AU credit cards will be replaced

- Institut for Miljøvidenskab

Alle, der har et AU-kreditkort, får i midten af juni automatisk sendt et nyt kreditkort hjem til privatadressen. / All employees with an AU credit card will automatically receive a new credit card; the new credit card will be sent to their private address mid-June.

Invitation to AU Seminar Horizon 2020 Climate action, 13 June, - 12:00-16:00

- Institut for Miljøvidenskab

Horizon 2020 Climate Action, Resource Efficiency and Raw Materials

Working seminar organized by AU Expert group on Horizon 2020 Societal Challenge 5

(Reminder) Dialogmøde om beslutningsoplægget fra arbejdsgruppen vedr. sammenlignelige vilkår for forskerne på ST/Dialogue meeting on the proposal prepared by the task group on comparable terms for the researchers at ST.

- Institut for Miljøvidenskab

Mødet afholdes i Pavillionen den 22. maj kl. 15.00-16.30/The meeting takes place in the Pavillion May 22nd, 3.00 p.m. - 4.30 p.m.

 

Find flere nyheder