Aktuelt

Nyheder

Tilbagegang i ynglende skarver ophørt

- DCE - Nationalt Center for Miljø og Energi

Det går igen fremad for bestanden af ynglende skarver i Danmark. I 2012 var der 27.109 par ynglende skarver, og det er 1.567 flere par end i 2011. Det fremgår af den årlige opgørelse over Danmarks ynglebestand af skarver fra DCE – Nationalt Center for Miljø og Energi, Aarhus Universitet.

Referat af møde i Instituttets Arbejdsmiljøorganisation den 4. september 2012

Service til udenlandske forskere har fået nyt navn og ny hjemmeside / Assistance and services connected to international academic staff and Ph.D.-scholars at AU, new website and name

- Institut for Miljøvidenskab

Internationalt Centers enhed for forskermobilitet har skiftet sit engelske navn fra ”Staff Mobility Unit” til ”International Academic Staff Services (IAS)”. Samtidig er hjemmesiden relanceret i et nyt, målgruppeorienteret design.

Vigtigt ang. rejseprofiler/Important message regarding your travelprofile

- Institut for Miljøvidenskab

Til instituttets rejsende – har du en CWT rejseprofil?

Nyt fra sekretariatet: Oversigt over arbejdsopgaver/List of working tasks

- Institut for Miljøvidenskab

Sekretariatet har udarbejdet en oversigt, som viser hvem der løser hvilke arbejdsopgaver i sekretariatet. Vi håber, at oversigten kan være en hjælp til instituttets medarbejdere.

Referat af møde i ledelsesgruppen den 14. august 2012/Minutes from meeting in the management group 14 August 2012

- Institut for Miljøvidenskab

Referat af møde i ledelsesgruppen den 14. august 2012

Din Outlook kalender: Husk at give sekretariatet skriverettigheder/Your Outlook Calendar: Please remember to give the secretariat author permission

- Institut for Miljøvidenskab

Sekretariatet skal have skriveadgang til alle medarbejderes Outlook-kalendere for at kunne notere møder, sygdom, ferie og lign.

 

Vejledning vedr. ophavsret og undervisningsmaterialer / Instructions regarding copyrights and teaching materials

- Institut for Miljøvidenskab

Der blev i marts 2012 indgået en aftale mellem Aarhus Universitet og Copydan BilledKunst. I forlængelse af denne er der nu en vejledning til undervisere på Science and Technology om brug af ophavsretligt beskyttede artikler og billeder i undervisningsmateriale.

 

 

Nyt eksternt nyhedsbrev fra Science and Technology - RØMER / Science and Technology is launching a Danish language popular scientific newsletter, Rømer

- Institut for Miljøvidenskab

Første nummer af RØMER, Aarhus Universitets populærfaglige nyhedsbrev inden for de naturvidenskabelige og tekniske videnskaber. Det vil fremover udkomme månedligt.

 

Den kommende proces omkring de 3 scienceprogrammer (SP) / What is next for the three new science programmes of the institute

- Institut for Miljøvidenskab

De 3 SP koordinatorer vil i den kommende tid udarbejde en overordnet tidsplan for hovedaktiviteter i scienceprogrammerne for det kommende år.

Find flere nyheder