EFSA søger eksperter til komité og paneler

Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet, EFSA, søger eksperter til sin videnskabelige komité og videnskabelige paneler for en treårs periode

EFSA opfordrer højt kvalificerede forskere til at ansøge om at indgå i sin videnskabelige komité eller i et af EFSAs 10 videnskabelige paneler fra juli 2018.

Egnede ansøgere kan således arbejde inden for en række videnskabelige områder som toksikologi, kemi, mikrobiologi og ernæring. Væsentligt er, at ansøgeren har professionel erfaring med risikovurdering og spidskompetencer inden for mindst et af EFSAs fagområder. 

Den videnskabelige komité og panelerne mødes seks til ti gange om året. Der er normalt tale om to-dages møder, som bliver holdt i Parma, Italien. EFSA dækker rejseudgifter og dagpenge i forbindelse med møderne. Arbejdssproget er engelsk.

Find mere information om ansøgningsproducere og udvælgelse på EFSAs hjemmeside . Der er åbent for indsendelse af ansøgning mellem 1. juni og 8. september 2017, men du kan opdatere dit ekspert CV i databasen allerede nu.