Aktuelt

Nyheder

Karrieredag

- Institut for Biologi

I august inviterede vi til karrriedage for biologer, der havde afsluttet deres uddannelse for nylig eller var et skridt væk fra afsluttende eksamen.

 

Medietræningskurser hos Information

- DCE - Nationalt Center for Miljø og Energi

AU har reserveret fem pladser på Informations Medieskole, der henvender sig til ph.d.-studerende og yngre forskere. Tilmelding skal ske inden 1. september.

Flere sølvmåger ved minkfarme

- Institut for Ecoscience

En netop udgivet artikel viser, at antallet af sølvmåger i Danmark steg i perioden 2000-2020 i de områder, hvor der var mange minkfarme.

ENVS part of 124 million DKK project on biochar

- Institut for Miljøvidenskab

"To help solve the climate crisis; and do it in an environmentally safe way where the soil quality and biodiversity is preserved – that’s inspiring to be a part of.” Aarhus University’s Environmental Science, Ecoscience, and Agroecology Departments will each be contributing to a 124 million DKK…

Dør bierne?

- Institut for Ecoscience

Mange bier er i fare for at forsvinde. Mangel på vilde blomster, sygdomme og brugen af sprøjtemidler er nemlig med til at true bierne. Og det kan godt blive et stort problem. En verden uden bier ville nemlig betyde, at det ville blive meget sværere at være dyr.

Professor Henrik Balslev modtager fornem pris

- Institut for Biologi

Det thailandske forskningsministerium for har netop uddelt en fornem pris til professor Henrik Balslev for hans årelange udforskning af den thailandske flora.  Prisen, der hedder ”Friend of Thai Science Award”, blev overrakt af den thailandske ambassadør på Thailands ambassade i København den 26…

To unge forskere modtager EU bevillinger

- Institut for Biologi

Postdocs Andrew Abraham og Julia Otte har hver især modtaget EU bevilling under Marie Skłodowska-Curie programmet.

Find flere nyheder