AUFF virkemidler i 2019

Fondsbestyrelsen har vedtaget uddelingsbudget for 2019. Derfor kan fonden allerede nu annoncere, hvilke virkemidler rettet mod forskningen på Aarhus Universitet, der vil være i 2019.

09.01.2019 | Karin Balle Madsen

Generelt har fondsbestyrelsen valgt at opprioritere AUFF Starting Grants og AUFF NOVA, mens andre virkemidler reduceres. Beslutningen er taget for at styrke den strategiske rekruttering af forskertalenter, herunder internationalt, og for at styrke vækstlaget og de stærke ideer.

AUFF Starting Grants
AUFF NOVA
AUFF Flagskibe
Publikationsstøtte